Black collection – lanseras idag

Vi är supernöjda och glada över att ha tagit fram en liten party-kollektion som vi släpper till försäljning idag. Det är plagg i färgskalan black/glitter/silver/gold med fest-känsla. Vi tyckte att det skulle vara roligt att kunna erbjuda några nya plagg inför alla kommande festligheter och högtider och fram växte 13 modeller till en “Black collection”. Det var Mirjam vår säljare på Norra/mellan Sverige som hade ett önskemål om att få en liten minikollektion i November och eftersom vi själva klurat på det ett tag så tyckte vi det var perfekt timing. vi hoppas att ni tycker detsamma! Som vanligt med våra kläder så finns det ngt för alla smaker och kroppstyper, och vi hoppas ni kommer att gilla kollektionen och hitta er egen favorit. Under dagen släpps bilder på kollektionen på hemsidan, och då kan butiker/webshopar lägga sina orders. Det är omgående leverans (så långt lagret räcker) så plaggen finns att köpa i butik och webshop redan denna veckan. Under nästa vecka släpper vi kollektionen i vår egen webshop, om det finns plagg kvar i lager. Made by love for you – Ajlajk

Translate