Samtidigt i Indien…

Just nu befinner sig Tommy och Leena som designar kläderna i Delhi/Indien. Dem har just börjat ta fram skisserna de har gjort för vårkollektionen, och nu går dem igenom dessa med fabriken. Det första som görs är att sömmerskorna tar fram ett allra första klädprov av lakansväv, som någon får prova. Då ser Tommy och Leena om plagget som de skissat upp sitter bra på kroppen, och om de vill arbeta vidare på det. Det är en lång process från att skissa ner en idé av ett plagg tills att det är färdigsytt men det är såhär det börjar. Man klurar oxå på vilka färger som ska användas i vårkollektionen, och färgar in olika tyger för att välja de snyggaste nyanserna.

Indien och framförallt Delhi är väldig annorlunda om man jämför med hemma, på de allra flesta sätt. Men en sak som jag tycker kännetecknar landet är dess underbara färger, oerhört vackert och färgstarkt.

Translate