Mässveckor

 

Nu är våra tre mässor-veckor över. Först var vi i Köpenhamn, sen Nacka strand och förra veckan ställde vi ut på Formex på Älvsjömässan. Det är tre veckor som vi verkligen tycker är superkul då vi träffar alla de återförsäljare som vi samarbetar med, visar dem nya höstkollektionen och de lägger sin order. Samtidigt så gör vi just nu allt vi kan tillsammans med webbyrån för att få igång vår webshop i slutet av denna veckan, tänk att allt tar så mkt längre tid än vad man tänkt sig alltid…. Vi jobbar oxå på att få klart alla våra produktbilder och lägga ut dem på vår hemsida så att ni alla kan se hela höstkollektionen och vad som kommer i butiker/webshopar i höst. Nu kommer det varje vecka hem nya produkter från fabrikerna så håll utkik hos din närmaste Ajlajk-återförsäljare. Och för dig som är återförsäljare och inte hann besöka oss på mässan, hör av dig till oss så bokar vi in ett besök.

På bilden längst till vänster är det Leena som är grundare/ägare av Ajlajk tillsammans med Tommy i shorts och färgglada skor på bilden, sen har ni Riitta som är vår säljare i Finland, Sofia som är gift med Marcus (son till Tommy & Leena) och som är säljare i södra Sverige, Mirjam som är säljare på mellan/norra Sverige och jag själv Maria som är dotter i familjen och har hand om våra sociala medier, ekonomi och admin på företaget.

Translate